Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària Clínic - Maternitat
93 227 99 24 / unitat.docent@clinic.cat

E-mail: unitat.docent@clinic.cat

Tel.: 93 227 99 24

Coneix els nostres tutors i tutores

CAP Comte Borrell

                      

              

Tutors de Medicina

    

Tutores Mf Borrell 23
      

 

Olga Barba Avila

Soy referente en el CAP  de patología relacionada con HIV y nos coordinamos con referentes de otros Centros del territorio AISBE sobre esta misma patología con reuniones periódicas. Así mismo soy miembro de la Comisión de Farmacia del CAP con la idea de hacer una prescripción adecuada y de calidad a nuestros pacientes.

    

     

Imma Garrell Lluís

Sóc Imma Garrell, metgessa de família i tutora ara ja de 4 residents. 

Des de fa anys a més de l'assistència, la meva altra motivació  és l'oncologia. Tenim el grup de treball de la CAMFiC sobre Càncer i treballo en diferents projectes amb el servei d'Oncologia de l'Hospital Clínic per apropar el pacient oncològic a l'Atenció Primària.

   

    

Zoe Herreras Perez

M’apassiona SER metgessa de família. Crec en aquesta especialitat. És el pilar mèdic fonamental de la salut de les persones, de la comunitat i de la població. Combina atenció a la salut i la malaltia; es capaç de prevenir, guarir, resoldre i acompanyar.

Principalment em dedico a al consulta, la atenció domiciliària i de final de vida i a les activitats comunitàries. Tinc gran interès en al innovació clínica i tecnològica en la atenció mèdica i en la aproximació dels nivells assistencials (Hospital-Primària-Socio Sanitaris) pel benefici del pacient. També participo en projectes d’investigació de qualitat, imprescindibles en el desenvolupament de l’Atenció Primària.

    

     

Núria López Batet

Metge de família de CAP Comte Borrell. Membre del grup clínic de Cardiologia de l'AISBE. Membre de la comissió de gestió de la demanda aguda del CAP Comte Borrell. Referent en reanimació cardiopulmonar del CAP Comte Borrell. 

   

    

Laia Montañola Pujol

Soc especialista en Medicina de Família al CAP Comte Borrell, residència que he realitzat en aquesta mateixa Unitat Docent Clínic-Maternitat. Actualment, soc referent en cronicitat i formo part de l'equip que impulsa el projecte Planifi.cat en aquest centre. A més a més, participo activament en formació, docència i recerca. Estic compromesa amb ajudar als residents a desenvolupar les seves habilitats clíniques i tècniques per afrontar amb èxit la seva formació i convertir-se en professionals excel·lents.

    

    

Carme Pitarch Nacher

Treballo com a Metgessa de Família al Cap Comte Borrell des de 2018. Formo part del Grup de Comunitària. Estic interessada en la recerca i la formació continuada, especialment als àmbits de la Salut Mental, la patologia digestiva i el risc cardiovascular

    

            

Emma Magraner Oliver

Metgessa de família de CAP Comte Borrell. Vaig acabar la meva especialització com a metge de família a aquesta mateixa Unitat Docent Clínic-Maternitat l'any 2012. Metgessa referent de la Comissió de Qualitat i Seguretat del pacient del CAP Comte Borrell. Membre de la Comissió de Cronicitat amb relació a la Hipertensió de CAP Comte Borrell. Participació activa en formació, docència i recerca.

    

Nuria Sánchez Ruano

Metgessa de família al Consorci d’Atenció Primària de Salut de Barcelona Esquerra (CAPSBE). Barcelona

Coordinadora docent i tutora MIR a CAP Comte Borrell. Unitat docent Clinic-Maternitat. Consorci d'Atenció Primària de Salut de Barcelona Esquerra. CAPSBE. Barcelona

Co-coordinadora del grup de treball de comitè clínic Pneumologia de l'Àrea Integral de Salut de Barcelona Esquerra (AISBE).

Membre de el Grup de respiratori d’ Atenció primària GRAP, SEMFYC, i CAMFiC.

Ha participat en múltiples activitats com a docent tant a nivell de la Unitat Docent Clínic-Maternitat (Tallers de habilitades pràctiques...) com a ponent en cursos i jornades acreditats de la CAMFIC, SEMFYC i Jornades compartides de l'ASIBE - Aula clínic (Actualització en Asma, MPOC, Broquiectasis, SAHS, Fibrosis pulmonar, Taller d'inhaladors, Interpretació d'espirometries entre d'altres)

És coautora en diverses guies i llibres de pràctica clínica (Guia pràctica per a l'ús de l'asma (CAMFIC), Eines de el pacient amb MPOC (CAMFIC), Guia per a la realització i interpretació de la espirometria (CAMFIC), Guia pràctica per el maneig de la rinitis no infecciosa (CAMFIC), Educació Sanitària a Asma-SEMFYC, Guia Asma -GRAP etc ...)

 Ha realitzat múltiples comunicacions a congressos tant nacionals com internacionals i publicació d'articles principalment en el camp de la patologia respiratòria.

      

             

Tutores d'Infermeria

   Tutores Inf Borrell 23 

 

         

Cristina Colungo Francia

Infermera en atenció primària des del 2001 i tutora des del 2014, és una oportunitat  molt enriquidora a nivell professional el poder acompanyar a les infermeres en la seva especialització,

Crec en el rol i les competències assistencials d'infermeria per a la gestió de la cronicitat i l'activitat comunitària, promoure nous projectes d'investigació  que aportin evidencia i/o innovació, i en el desenvolupament de les capacitats docents. 

Infermera de pràctica avançada en la atenció  especialitzada en Diabetis des del 2016 
Membre del Comitè de recerca en representació d'infermeria en CAP Comte Borrell des del 2014

     

          

Maria José Gordillo Garcia

Infermera d’atenció primària i tècnica de marxa nòrdica per l’Escola Catalana de l’esport i la FEEC (Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya). M’agrada definir el meu treball d’infermera com a : Comunicació en salut i per a la salut, la població te la paraula i arribo a un acord per a prevenir, promocionar, cuidar o rehabilitar la salut. Lidero amb valors i humilitat els meus projectes.

M’agrada definir-me com a entusiasta de la vida.  

         

          

Eva Martínez Castellón

Soc Eva Martínez, Infermera Especialista en Salut Comunitària. Formo part de l'equip del CAP Comte Borrell des de fa 21 anys. Durant aquests anys he estat en la Unitat D'ATDOM ,Infermera d'Enllaç i Infermera Gestora de Casos de pacients complex, lloc que ocupo actualment. Anteriorment, el meu currículum era hospitalari, principalment en Hospital Clínic: Unitat d'UCIES i UCI.
La meva trajectòria en Atenció Primària és molt satisfactòria per a mi, donat que és on realment fas el seguiment del pacient en totes les seves vessants, des que neix fins als seus últims dies.
M'agrada l'esport, caminar, disfrutar de la natura i formar-me tant en l'àmbit personal com professional.

    

    

Silvia Porcar León

Fa 25 anys que sóc infermera i 18 com a infermera a Atenció Primària.

Entusiasta i amb vocació, crec en el treball multidisciplinar.

Dos reptes importants en la meva carrera professional: acompanyar a les EIR en la seva especialització i ajudar a estimar la professió com a adjuntar a les estudiants de grau.

 

 

UDMAFIC Clínic-Maternitat

C/ Mejía Lequerica, s/n - 08028 – Barcelona - 93 227 99 24 - unitat.docent@clinic.cat