Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària Clínic - Maternitat
93 227 99 24 / unitat.docent@clinic.cat

E-mail: unitat.docent@clinic.cat

Tel.: 93 227 99 24

Coneix els nostres tutors i tutores

 CAP Casanova

                        

         

Tutors de Medicina

             

     metges casanova

 

Antonieta Also Fontanet

Vaig fer la residència en aquesta Unitat Docent. Interessada en la salut mental,  crec que és una part molt important de la nostra feina,  entendre a la persona com un tot, fent una medicina humana, propera i de treball en equip.

 

Valenti Aragunde Miguens

Valentí es actualmente tutor y coordinador docente del CAP Casanova. Interesado en las nuevas tecnologías y cómo éstas están cambiando la forma de relacionarse con los pacientes. Ha participado en experiencias como ForumClínic (foro de pacientes), e-paciente (visita virtual), e-consulta, observatorio radar mHealth Hospital Clínic, Redes sociales de CAPSBE, APP de adherencia terapéutica entre otros. Piensa que estamos en un momento de cambios y que hay que incorporarlos en nuestra relación con el paciente.

        

            

Marta Catalan Adell

La Dra. Catalan és metgessa de família del CAP Casanova. Va fer la residència al CAP Les Corts, a la primera promoció de residents de la Unitat Docent Clínic- Maternitat. Realitza activitat docent a pre-grau com a professora associada de la Facultat de Medicina (Universitat de Barcelona). És doctora en Medicina (Tesis doctoral realitzada al 2017) i membre del IDIBAPS. Interessada en risc cardiovascular i diabetis.

        

        

Sira Casablancas Figueras

Sóc la Sira, tutora docent del Cap Casanova,  interessada en tot el que tingui interès, m'agraden els canvis i vaig aprenent de diferents temes. No descarto res. He aprofundit en Demències, Gent gran, Oftalmologia, Farmàcia, ara introduint-me en la Seguretat del Pacient i fent Medicina en la nostra nova realitat.

        

         

Joan Gené Badia

Joan Gené Badia (1955) doctor en medicina, especialista en Medicina de Família i Comunitària, actualment realitza pràctica assistencial a l'EAP Casanova i és Professor associat del Departament de Medicina de la Universitat de Barcelona, editor associat de la Revista Atención Primaria i editor de la revista Atención Primaria Pràctica. És col·laborador de l'Observatori de la OMS sobre Polítiques de Salut i Serveis Sanitaris. Ha participat en diversos projectes de promoció de l' atenció primària de salut de la Unió Europea, de la OMS y del Banc Mundial. Ha estat membre de les juntes gestores que van fundar les societats de  de Medicina de Família i Comunitària a  Catalunya, España i  Europa. Ha estat president de la Societat Catalana de Medicina familiar i Comunitària i ha exercit como director de l'Equip d'Atenció Primària de Castelldefels i de la Divisió d' Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut. És membre corresponent de la Real Acadèmia de Medicina de Catalunya.

     

      

Alfonso Pérez Jiménez

Máster en gestión y asistencial 2004 y de metodología y calidad asistencial 2007. Ex director del CAP Rosselló (ahora Comte Borrell) 2001-2006 y ex Director de Procesos Asistenciales  AISBE 2007-2010.

  • Tutor desde 2015
  • Referente Ecografías desde 2017
  • Coordinador Docente en 2019
  • Pertenezco al grupo de Infecciosas de la SEMG, miembro del comité científico congreso SEMG 2021.

      

       

Ethel Sequeira Aymar

Metgessa de família i comunitària del CAPSBE Casanova, apassionada de la Salut Internacional en totes les seves vessants: medicina del tròpic, viatges i migracions.  Convençuda que un abordatge de la salut global és imprescindible.  Soc responsable de Responsabilitat Social Corporativa en la empresa: crec en la feina per construir un món més sostenible i una societat més justa.   

        

           

Tutores d'Infermeria

           tutors inf casanova

  

Marta del Moral Pairada

De la seva manera de ser i de treballar destacaria la empatia, el saber escoltar, el saber acompanyar, les ganes d'aprendre i d'ensenyar, assertivitat.

     

    

Elena Lagarda Jimenez

Infermera assistencial des de fa 18 anys amb recorregut per diferents serveis dins el món sanitari, Atenció Domiciliaria, Docència, consulta adults, CUAP, Hospital, molt interessada en medicines natural i en educació per la salut.

    

  

Rocío Rodríguez Romero

Des de petita sabia que em volia dedicar en l'àmbit sanitari, però arran d'una experiència personal, vaig saber que al que em volia dedicar per la resta de la meva vida era a infermeria.

- Les meves pràctiques en l'Atenció Primària em van enamorar i vaig decidir que m'especialitzaria.

- Per mi, una de les característiques de la infermeria és que cada dia pots aprendre una cosa nova.

    

   

Rosa Segarra López

DUI des de l'any 2000.

Máster en Atenció Primària per UAB.

Professora associada UB Hospital del Mar 2001-2005

Experiència e tots els àmbits de la primària des de pediatria a Direcció.

Experiència en hospitalària

Actualment Gestora de Casos del Cap Casanova i responsable de l’àrea de residències del centre.

Enamorada de la Infermeria “cuida com t’agradaria que et cuidessin”

           

UDMAFIC Clínic-Maternitat

C/ Mejía Lequerica, s/n - 08028 – Barcelona - 93 227 99 24 - unitat.docent@clinic.cat