Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària Clínic - Maternitat
93 227 99 24 / unitat.docent@clinic.cat

E-mail: unitat.docent@clinic.cat

Tel.: 93 227 99 24

Coneix els nostres tutors i tutores

CAP Casanova

                       

         

Tutors de Medicina

               Tutors IIR MIR Casanova

   

    

Antonieta Also Fontanet

Vaig fer la residència en aquesta Unitat Docent. Interessada en la salut mental,  crec que és una part molt important de la nostra feina,  entendre a la persona com un tot, fent una medicina humana, propera i de treball en equip.

 

    

Valenti Aragunde Miguens

Valentí es actualmente tutor y coordinador docente del CAP Casanova. Interesado en las nuevas tecnologías y cómo éstas están cambiando la forma de relacionarse con los pacientes. Ha participado en experiencias como ForumClínic (foro de pacientes), e-paciente (visita virtual), e-consulta, observatorio radar mHealth Hospital Clínic, Redes sociales de CAPSBE, APP de adherencia terapéutica entre otros. Piensa que estamos en un momento de cambios y que hay que incorporarlos en nuestra relación con el paciente.

        

            

Marta Catalan Adell

La Dra. Catalan és metgessa de família del CAP Casanova. Va fer la residència al CAP Les Corts, a la primera promoció de residents de la Unitat Docent Clínic- Maternitat. Realitza activitat docent a pre-grau com a professora associada de la Facultat de Medicina (Universitat de Barcelona). És doctora en Medicina (Tesis doctoral realitzada al 2017) i membre del IDIBAPS. Interessada en risc cardiovascular i diabetis.

        

        

Sira Casablancas Figueras

Metgessa especialista en Medicina de Família i Comunitària des del 2005. Tutora acreditada de residents de Medicina de Família i Comunitària des del 2015.

Referent d’Oftalmologia al Cap Casanova.

Vinculada en estudis relacionats amb Demència i Malalties Neurodegeneratives.

Membre del grup de Seguretat del Pacient del centre.

Involucrada en projectes de milloria d’Atenció a la Cronicitat.

Engegant un projecte de Cirurgia Menor al Cap Casanova.

  

      

Laia Cayuelas Redondo

Metgessa Especialista en Medicina Familiar i Comunitària referent en Infeccions de Transmissió Sexual al CAP Casanova. Va fer la residència a CAPSBE. Guanyadora de la Beca Fi de Residència. La seva trajectòria investigadora s'ha centrat en VIH i Atenció Primària. Membre del grup de VIH a l'Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra (AISBE) que inclou 20 Àrees Bàsiques de Salut (ABS), ha impulsat la coordinació entre Hospital i Primària en aquest àmbit a través de la Unitat de Cura Compartida. Coordinadora de Seguretat del Pacient del CAP Casanova. Referent de medicina del programa ECAP. Doctorada en Medicina i investigació translacional l'any 2020 amb la tesi: "Detecció del VIH en Atenció Primària basada en condicions indicadores", feta a través de compendi de publicacions i per la que ha rebut la qualificació de "cum laude". Màster en competències mèdiques avançades en Atenció Primària i Comunitària l'any 2014.

   

    

Josefina Filomena Paci

Metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària, va realitzar la residència de 2009-2013 al CAP El Clot i Hospital Universitari Vall d'Hebron a Barcelona. Premi fi de residència sobre Polimedicació en més grans de 65 anys. Compagina el treball al CAP Casanova des del 2017 amb guàrdies al Centre Sociosanitari Parc Sanitari Pere Virgili. Apassionada i defensora de l'atenció primària com a eix vertebrador del sistema sanitari. Referent d'alcohol, tabac i vacunes del CAP Casanova. Convençuda de l'atenció multidimensional cap al pacient, el treball en equip, la prevenció i la necessitat de formació contínua dels professionals en una especialitat única i tan variada com la Medicina Familiar i Comunitària.

        

         

Carlos Gómez Ruiz

Metge de família i comunitària a CAP Casanova. Màster "Atenció i educació de les persones amb Diabetis tipus 2". Membre del grup d'endocrinologia a l'Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra (AISBE). A més, especial interès en l'atenció domiciliària i el pacient crònic complex. Dins del CAP Casanova fa una consulta monogràfica de diabetis cada quinze dies i setmanalment agenda parcial d'infiltracions osteomusculars.

    

   

Alba Herrero Mateu

Metgessa especialista en Medicina Familiar i Comunitària al CAP Casanova. Referent del Codi IAM, del Codi ICTUS i de RCP al mateix CAP. Va realitzar la residència en aquesta Unitat Docent al CAP Casanova. És també diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Lleida (UdL), obtenint el “Premi Extraordinari” l’any 2005. Presta servei com a Especialista Assistencial d’Urgències al Servei d’Urgències de l’Hospital Clínic des del juliol del 2017 i és membre del Grup d'Urgències de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) des de l’any 2019. “Máster Profesional del Enfermo Crítico y Emergencias” l’any 2020 (Universitat de Barcelona). Interessada en la patologia cardiovascular i en oferir una atenció centrada en el pacient a través d’un abordatge global, multidimensional i multidisciplinar.

     

      

Alfonso Pérez Jiménez

Máster en gestión y asistencial 2004 y de metodología y calidad asistencial 2007. Ex director del CAP Rosselló (ahora Comte Borrell) 2001-2006 y ex Director de Procesos Asistenciales  AISBE 2007-2010.

  • Tutor desde 2015
  • Referente Ecografías desde 2017
  • Coordinador Docente en 2019
  • Pertenezco al grupo de Infecciosas de la SEMG, miembro del comité científico congreso SEMG 2021.

      

       

Ethel Sequeira Aymar

Metgessa de família i comunitària del CAPSBE Casanova, apassionada de la Salut Internacional en totes les seves vessants: medicina del tròpic, viatges i migracions.  Convençuda que un abordatge de la salut global és imprescindible.  Soc responsable de Responsabilitat Social Corporativa en la empresa: crec en la feina per construir un món més sostenible i una societat més justa. 
     

           

Tutores d'Infermeria

        Tutores Inf Casanova 23    

                  

Elena Gómez Fàbregas

La formació contínua, formació de pregrau i residents d'Infermeria Familiar i Comunitària són imprescindibles per donar una assistència de qualitat a la nostra població.

         

    

Elena Lagarda Jimenez

Infermera assistencial des de fa 18 anys amb recorregut per diferents serveis dins el món sanitari, Atenció Domiciliaria, Docència, consulta adults, CUAP, Hospital, molt interessada en medicines natural i en educació per la salut.

    

  

Rocío Rodríguez Romero

Des de petita sabia que em volia dedicar en l'àmbit sanitari, però arran d'una experiència personal, vaig saber que al que em volia dedicar per la resta de la meva vida era a infermeria.

  • Les meves pràctiques en l'Atenció Primària em van enamorar i vaig decidir que m'especialitzaria.
  • Per mi, una de les característiques de la infermeria és que cada dia pots aprendre una cosa nova.

    

 

Melba Vásquez Colet

Estimo ser infermera, i per mi, el més bonic i important de ser-ho és el tracte amb les persones.

Des de l'Atenció Familiar i Comunitària tenim el deure i el plaer de fer arribar les cures de salut a les persones i a les seves famílies, convertint-nos així en un referent de salut en les seves vides.

En els meus anys d'experiència he tingut l'oportunitat de treballar i aprendre en diferents àmbits, des de l'assistencial, la salut mental, la docència, la gestió i el que sempre m'acompanya, la Infermeria Familiar i Comunitària.

 

           

 

UDMAFIC Clínic-Maternitat

C/ Mejía Lequerica, s/n - 08028 – Barcelona - 93 227 99 24 - unitat.docent@clinic.cat