Unitat Docent Multiprofessional d'Atenció Familiar i Comunitària Clínic - Maternitat
93 227 99 24 / unitat.docent@clinic.cat

E-mail: unitat.docent@clinic.cat

Tel.: 93 227 99 24

Coneix els nostres tutors i tutores

CAP Casanova

                       

         

Tutors de Medicina     

    Tutors medicina CAP Casanova

Antonieta Also Fontanet

Va ser Resident d'aquesta mateixa Unitat Docent. Doctora interessada en salut mental i conscient de la importància d'entedre a cada persona com un tot, exercint una medicina humana, propera i de treball en equip.

 

    

Valenti Aragunde Miguens

Està interessat en les noves tecnologies i en com aquestes estan canviant la manera de relacionar-se amb els pacients, conscient de com aquestes s'ha d'anar incorporant en la relació amb cada pacient. Ha participat en experiències com el ForumClínic (fòrum de pacients), e-pacient (visita virtual), e-consulta, observatori radar mHealth Hospital Clínic, xarxes socials CAPSBE o l'app d'adherència terapèutica entre d'altres. 

 
          

Marta Catalan Adell

Va fer la residència al CAP Les Corts, a la primera promoció de residents de la Unitat Docent Clínic- Maternitat. Realitza activitat docent a pre-grau com a professora associada de la Facultat de Medicina (Universitat de Barcelona). És doctora en Medicina (Tesis doctoral realitzada al 2017) i membre d'IDIBAPS. Interessada en risc cardiovascular i diabetis.

        

        

Sira Casablancas Figueras

Metgessa especialitzada en Medicina de Família i Comunitària des del 2005, tutora  des del 2015, Coordinadora Docent del CAP Casanova des del 2024.

Membre dels grups clínics de Neurologia i Oftalmologia de l'AISBE. Interessada en deteriorament cognitiu i demències. 

  

      

Laia Cayuelas Redondo

Metgessa de Medicina Familiar i Comunitària referent en Infeccions de Transmissió Sexual al CAP Casanova. Va fer la residència a CAPSBE i va ser la guanyadora de la Beca Fi de Residència. La seva trajectòria investigadora s'ha centrat en VIH i Atenció Primària. Membre del grup de VIH a l'Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra (AISBE) que inclou 20 Àrees Bàsiques de Salut (ABS), ha impulsat la coordinació entre Hospital i Primària en aquest àmbit a través de la Unitat de Cura Compartida. Referent de Seguretat del Pacient del CAP Casanova i referent de medicina del programa ECAP. Doctorada en Medicina i investigació translacional l'any 2020 amb la tesi: "Detecció del VIH en Atenció Primària basada en condicions indicadores", feta a través de compendi de publicacions i per la que ha rebut la qualificació de "cum laude". Màster en competències mèdiques avançades en Atenció Primària i Comunitària l'any 2014.

        

         

Carlos Gómez Ruiz

Metge de Familiar i Comunitària al CAP Casanova. Màster "Atenció i educació de les persones amb Diabetis tipus 2". Membre del grup d'endocrinologia a l'Àrea Integral de Salut Barcelona Esquerra (AISBE). El Dr. Gómez té especial interès en l'atenció domiciliària i el pacient crònic complex. Dins del CAP Casanova fa una consulta monogràfica de diabetis cada quinze dies i setmanalment agenda parcial d'infiltracions osteomusculars.

    

   

Alba Herrero Mateu

Metgessa de Medicina Familiar i Comunitària al CAP Casanova. Referent del Codi IAM, del Codi ICTUS i de RCP al mateix CAP. Va realitzar la residència en aquesta Unitat Docent al CAP Casanova. És diplomada en Infermeria per l’Escola Universitària d’Infermeria de la Universitat de Lleida (UdL), obtenint el “Premi Extraordinari” l’any 2005. Presta servei com a Especialista Assistencial d’Urgències al Servei d’Urgències de l’Hospital Clínic des del juliol del 2017 i és membre del Grup d'Urgències de la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) des de l’any 2019. “Máster Profesional del Enfermo Crítico y Emergencias” l’any 2020 (Universitat de Barcelona). Interessada en la patologia cardiovascular i en oferir una atenció centrada en el pacient a través d’un abordatge global, multidimensional i multidisciplinar.

     

      

Alfonso Pérez Jiménez

Màster en gestió i assistencial l'any 2004, i en metodologia i qualitat assistencial l'any 2007. És exdirector del CAP Rosselló (ara CAP Comte Borrell) entre els anys 2001 i 2006, i exdirector de Processos Assistencials de l'AISBE entre el 2007 i el 2010. És tutor des de l'any 2015, referent d'ecografies, coordinador docent des del 2019 i membre del grup d'infeccioses de la SEMG, membre del comitè científic del congrés SEMG 2021. 

      

       

Ethel Sequeira Aymar

Metgessa de família i comunitària del CAP Casanova, apassionada de la Salut Internacional en totes les seves vessants: medicina del tròpic, viatges i migracions. La Dra. Sequeira està convençuda que un abordatge de la salut global és imprescindible i és responsable de Responsabilitat Social Corporativa en la empresa, creient en la feina per construir un món més sostenible i una societat més justa. 
     

           

Tutores d'Infermeria

            2024_INF_Cas

                  

Marta del Moral Pairada

Infermera Atenció Primària al CAP Casanova des del 2001. Actualment a consulta d'adults, llarga experiència a ATDOM i Gestió de casos. Màster Oficial Infermeria Pràctica Avançada,  especialista Infermeria Familiar i Comunitària via excepcional, professora associada Universitat de Barcelona, professora ABP de les residents d' Infermeria Familiar i Comunitària, vocal de la Junta de l'AIFICC, doctoranda en el programa de Doctorat d'Infermeria i Salut de la Universitat de Barcelona

 

 

MªAngeles Erdozain Eguaras 

Infermera des del 1989, en l'àmbit hospitalari, fins a canviar a l'Atenció Primària, adquirint un compromís i dedicació amb l'especialitat. En aquests anys ha combinat la medicina occidental amb la pràctica de medicina alternativa proporcionant una atenció holística als pacients.

Obtè l'especialitat d'infermeria familiar i comunitària per la via excepcional l'any 2022, reforçant el compromís amb la millora contínua de la qualitat assistencial i el benestar dels pacients.

 

Elena Gómez Fàbregas

 "Conscient de la importància de la formació contínua, participo en la formació de pregrau i postgrau, especialment en la docència de residents d'Infermeria Familiar i Comunitària per assegurar una assistència de qualitat a la població. Actualment en ATDOM, on es pot valorar la fragilitat dels pacients, seguiments PCC, MACA,seguiments conjunts amb diferents IPAs com  la IPA ferides cròniques,  HDOM, PADES, situacions d'ultims dies, suport en la prestació a l'Eutanàsia ."

         

    

Elena Lagarda Jimenez

Infermera assistencial amb recorregut per diferents serveis dins el món sanitari, Atenció Domiciliària, Docència, consulta adults, CUAP, Hospital, molt interessada en medicines natural i en educació per la salut.

    

  

Rocío Rodríguez Romero

Infermera, molt interessada en l'àmbit sanitari des de petita. Enamorada de les pràctiques en Atenció Primària, que van ajudar-la a escollir el camí. Creu que una de les característiques de la infermeria és la possiblitat d'aprendre coses noves, cada dia. 

 

 

Melba Vásquez Colet

Infermera que valora la importància del tracte amb les persones. Compromís amb el deute de fer arribar les cures de salut a les persones i a les seves famílies, sent un referent de salut en les seves vides.

Ha treballat en l'àmbit assistencial, la salut mental, la docència i la gestió.

           

 

UDMAFIC Clínic-Maternitat

C/ Mejía Lequerica, s/n - 08028 – Barcelona - 93 227 99 24 - unitat.docent@clinic.cat